Werk & loopbaan

Waarmee kun je bij Hypnova terecht?

Nieuwe koers: Stress en burn-out:
✓ koers zoeken, richting vinden
✓ loopbaanstappen zetten
✓ begeleiding naar herstel
✓ terugvalpreventie
Afscheid van werk:
✓ voorbereiden pensioen
✓ omgaan met arbeidsongeschiktheid

Een persoonlijke benadering

In het werk kunnen zich allerlei vragen aandienen die zich niet met een cursus ‘timemanagement’ laten beantwoorden of die je niet met je collega’s of leidinggevende wilt bespreken. Vaak wordt in de werksituatie de kortste weg naar een oplossing gezocht, en dat levert niet altijd het beste resultaat op. Soms is het nodig om een tijdje te leven met een vraag, die je al zoekend en verkennend van verschillende kanten bekijkt. En soms is het nodig om een meer persoonlijke benadering te kiezen waarbij je je innerlijke wereld onderzoekt, buiten de werksetting en met begeleiding.

Kracht van het onbewuste aanspreken

Met hypnotherapie benut je niet alleen je denken, maar ook je gevoel en gedrag. En je zet niet alleen je bewuste in, maar ook je onbewuste. Hiermee vergroot je de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling enorm. De kracht van je onbewuste ervaar je bijvoorbeeld na het beroemde ’nachtje er over slapen’. Door je denken even los te laten terwijl je slaapt, dienen zich de volgende ochtend haast als vanzelf oplossingen en antwoorden aan. Deze kracht van het onbewuste wordt aangesproken in hypnotherapie. Zo kun je complexe vraagstukken verhelderen en inzicht krijgen in je dieper gelegen verlangens en kwaliteiten. Je krijgt (weer) regie over werk en loopbaan, je vindt je richting en de moed om een stap te zetten.

Afscheid en verlies verwerken

Soms is het nodig dat je tijd neemt om te verwerken. Verlies van baan, afscheid van werk, of herstel van stress en burn-out. Met behulp van hypnotherapie kun je afscheid en verlies op een diep liggend niveau verwerken.