Over Hypnova

Wie

Hypnova is de praktijk van Marie Klaren (1966).
‘Na een veelzijdige loopbaan, die zich voornamelijk heeft afgespeeld in de sectoren hoger onderwijs, zorg en overheid, ben ik met Hypnova een nieuw pad ingeslagen. Ik wil me met hart en verstand inzetten om mensen te helpen voluit en vrij te leven. Van huis uit ben ik pedagoog, met als specialisatie leren en ontwikkelen van volwassenen. Daarnaast ben ik gecertificeerd coach als master NLP, en op hbo-niveau opgeleid tot hypnotherapeut. Ook heb ik een opleiding gevolgd tot pds-therapeut. Naast mijn zelfstandige praktijk ben ik als docent verbonden aan De Nieuwe Creatieven (een opleiding voor kunstzinnige en persoonlijke ontwikkeling) en geef ik workshops.’

Waar

Leiderdorp: geopend door de week, zowel overdag als ‘s avonds.
Nijmegen-Lent: geopend op zaterdag, zowel overdag als ‘s avonds.

Werkwijze

Voor een afspraak kun je bellen of mailen; meestal kun je binnen een week terecht. Consulten hebben een duur van 1 tot maximaal 1,5 uur. Het eerste consult, het intakegesprek, kan wat langer duren om goed kennis te kunnen maken met elkaar. Aan het einde van het intakegesprek zijn afspraken gemaakt over het doel dat je wilt bereiken en waar de daarop volgende sessies over moeten gaan.
Na elk consult bespreek je wat de opbrengst ervan is, en bepaal je in overleg of een volgende afspraak wenselijk is. De periode tussen twee consulten in bedraagt meestal twee tot drie weken.

Tarieven

Een consult kost € 95,- per keer. Diensten van Hypnova kunnen bij veel zorgverzekeraars vergoed worden uit de (aanvullende) ziektekostenverzekering. Raadpleeg hiervoor de details van je verzekering of kijk op Zorgwijzer. Voor consulten die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd, wordt een tarief in rekening gebracht. Je ontvangt een maandelijkse factuur via e-mail.

Gratis kennismaken

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Dat kan. Een kennismakingsgesprek van twintig minuten kun je afspreken door te bellen of te mailen. Je bent van harte welkom.

Beroepsvereniging

Als lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) is Hypnova gebonden aan een beroepscode, kwaliteitsborging en bijscholingsverplichting.  Ook is Hypnova via de NBVH gebonden aan een klachtenregeling. De eerste stap bij een klacht is om die te bespreken met de therapeut. Kom je er niet uit, dan is de tweede stap om een beroep te doen op de klachtenfunctionaris van de NBVH, waarbij in het uiterste geval een bindende uitspraak gedaan wordt door de  geschilleninstantie SCAG.

Gegevens praktijk

NBVH registratienummer: 13043
RBCZ licentienummer: 403443R
AGB-code zorgverlener: 90-102367
AGB-code praktijk: 90-061827
KvK: 56956401

Colofon

» Meer over de praktijk en deze website